Om os

Odense Diamantskæring A/S:

Virksomheden er stiftet 1. april 2006 og er siden 2015 en del af Dansk Dia-Group (DDG). Vi er centralt beliggende ved Odense, midt på Fyn og råder gennem DDG, over ca. 20 bore/skære og slibeoperatører, fordel på Fyn og Jylland.

Vores ejerkreds råder over 20 års erfaring. Vi udfører alt arbejde indenfor boring, skæring og slibning med diamantværktøj. Odense Diamantskæring udfører ligeledes arbejde over hele landet, hvor intet arbejde er for stort eller for småt.

Odense Diamantskæring A/S har hele Danmark som arbejdsplads og vi er altid til rådighed med råd og vejledning, såvel i projekterings- og kalkulationsfasen, som under selve byggeriet. Vi afgiver gerne et fast tilbud, hvis I måtte ønske dette, enten pr. telefon eller ved besigtigelse, samt ud fra eventuelt udbudsmateriale. Vi beskæftiger os sammen med de øvrige virksomheder, under DDG, udelukkende med diamantboring, -skæring og -slibning.

Vi er ikke ejet af anden entreprenørvirksomhed, dermed konkurrerer vi ikke med vores kunder på andet entreprenørarbejde.

MATERIEL: Vægsav 12 stk. – Håndholdte sav 25 stk. – Wiresav 3 stk. – Cirkelsav 1 stk. – Gulvsav 7 stk. – Kernebor fra Ø12mm til Ø1300mm, alt over Ø1300mm skæres med cirkelsav.

RELATEREDE VIRKSOMHEDER UNDER DANSK DIA-GROUP:

Dansk Dia-Bor A/S (Vejle)
arbejdsområde, alt inden for boring og skæring i beton.

Ballen Diamantskæring (Svendborg)
arbejdsområde, alt inden for boring og skæring i beton.

Fyns Diamantboring & -skæring (Kerteminde)
arbejdsområde, alt inden for boring og skæring i beton.

Speedys Service og Montage (Fredericia)
arbejdsområde, alt inden for boring og skæring i beton.

Odense Overfladeteknik ApS (Odense)
arbejdsområde, slibning og polering af betongulve, renovering af terrazzo samt injicering af beton.

Vi gør alt, hvad der er os muligt, for at vores kunder skal føle, at vi yder den bedst mulige service til de mest fordelagtige priser.

Kvalitetsarbejde udført til den aftalte tid, er et kardinalpunkt for Odense Diamantskæring A/S.

Vi anbefaler os som din leverandør.